web analytics

Feestje bij Galerie Anita Ammerlaan in Roosendaal (14 april)

Op zondag 14 april is er van 14:30 tot 17:00 uur een Meet & Greet plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met live muziek door saxofonist Peter van Ineveld en exposanten die deelnemen aan expositie Eye-Candy 22. Tijdens deze expositie is het werk van 11 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

11 kunstenaars
Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zijn er te vinden: Mia America (sculpturen-keramiek), Ellen Legierse (schilderijen), Marita ter Hark (schilderijen), Karin Starmans (schilderijen en ruimtelijk werk), Ferdi de Bruijn (klokken en LED-lichtobjecten), Anouk Gunter (schilderijen), Gerty Vos (schilderijen), Mathisse Arendsen (schilderijen), Marga Niederer van Huizen (keramiek), Edith Madou (keramiek) en Anita Ammerlaan (schilderijen).

Tot en met 16 juni
De expositie biedt weer een mooie diversiteit met LED-lichtobjecten, klokken, keramiek en schilderijen in verschillende stijlen. Eye-Candy 22 is te bezoeken t/m zondag 16 juni, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Gezellige middag
Patrick Roelofs: ”Door omstandigheden waren wij niet in staat om bij aanvang van expositie Eye-Candy 22 een opening te verzorgen. Maar uiteraard verdient deze fraaie expositie ook een feestje, en dus hebben wij besloten om op zondag 14 april een leuke Meet & Greet te organiseren. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!”

Foto boven: Saxofonist Peter van Ineveld en de Roosendaalse kunstenaar Anouk Gunter, een van de exposanten op Eye-Candy 22.

❯ Website Anita Ammerlaan