web analytics

Feestelijke opening Eye-Candy 16 op 6 aug

Op zondagmiddag 6 augustus wordt er weer een Eye-Candy-expositie geopend in de 1150 vierkantemeter tellende galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal.
Het is inmiddels expositie nummer 16. De opening wordt ook deze keer verricht door wethouder Hans Verbraak. Dat gebeurt rond 14:15 uur.

De openingsmiddag is van 13:30 – 16:00 uur. Gitarist Remko Willems verzorgt samen met zijn zoon Valentijn de feestelijke omlijsting. De Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen verzorgt de wijnproeverij. Hij heeft een winkel ‘om de hoek’ van de galerie, in de Dokter Brabersstraat.

Negen kunstenaars

Op de expositie die tot en met 19 oktober duurt, zijn werken van negen kunstenaars te zien. Dat zijn Carmen Milhous, Gerard van Velzen, Juul Kortekaas, Jaap Reedijk, Mark Louisse, Ghislaine van Tongeren, Marian Timmer, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan. De expositie biedt weer een mooie diversiteit, die uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

De organisatie van expositie Eye-Candy 16 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Van vrijdag 15 t/m zondag 17 september is de
galerie gesloten in verband met een evenement in Duitsland waar Anita Ammerlaan aan deelneemt.

Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst. Samen runnen zij ook nog een winkel, Art Plaza Roosendaal, aan de Dokter Brabersstraat 7. De ruime winkel is een ontdekkingsplaats voor wie op zoek is naar originele kunst, kunstcadeaus, kunstenaarsbenodigdheden en er worden verschillende workshops voor volwassenen en kinderen gehouden.

Foto boven: Professioneel gitarist Remko Willems en zijn zoon Valentijn verzorgen de muzikale omlijsting van de expositie Eye-Candy 16.

❯ Website Anita Ammerlaan