web analytics

Familie van op Flintdijk aangetroffen jongetje gevonden

Om even voor 13:00 uur heeft de politie Roosendaal donderdag 23 augustus via Twitter gemeld dat de familie van het woensdagnacht op de Flintdijk aangetroffen jongetje gevonden is en het kind ‘wordt overgedragen aan het zorgkader’. De politie is in overleg met de familie en diverse instanties.

‘We realiseren ons dat dit een erg vage omschrijving is, maar in verband met ieders privacy kunnen we er verder niets over zeggen’, aldus de politie.

De politie bracht woensdagavond laat naar buiten dat er op de Flintdijk een jongetje was aangetroffen. Hij zou naar schatting tussen de 1 en 2 jaar zijn en nog niet goed kunnen praten. ‘Hij is getint, heeft zwart haar en is vermoedelijk van Pakistaanse/Indiase afkomst’, meldde de politie.

Iemand die het jongetje woensdagavond ook gezien had, vertelde aan BN DeStem dat het jongetje mogelijk ouder is, drie of vier jaar. Ook twijfelde deze buurtberwoner aan de mogelijke afkomst die de politie noemde .

Hij werd woensdagavond in een pleggezin opgevangen.
De politie heeft tot nu toe nog geen foto geplaatst van het jongetje. ‘Dat volgt mogelijk op een later moment’, aldus de politie. Dat is nu niet meer nodig.