web analytics

Expositie Fotoclub Wouw in De Geerhoek (4-5 nov)

In cultureel centrum De Geerhoek aan de Kloosterstraat 19b in Wouw is zaterdag 4 en zondag 5 november de expositie van Fotoclub Wouw. De expo is zaterdag van 14:00 – 17:00 en op zondag van 11:00 – 17:00 uur te bekijken. Entree gratis.

Voor deze expositie, die uitgegroeid is tot een begrip in de regio, hebben de leden ook nu weer hun uiterste best gedaan om een hoge kwaliteit te realiseren . De beste foto’s van het afgelopen jaar zijn er te zien en er is werk te bekijken dat rond het onderwerp ‘ritme’ is gemaakt.

Tevens is er een serie foto’s die als ‘ketting’ tot stand is gekomen. En in een aparte ruimte wordt een diapresentatie getoond met foto’s die gemaakt zijn bij diverse opdrachten van het afgelopen jaar.

Elke maand is er voor de leden een themaopdracht. De winnende foto’s daarvan zijn uiteraard ook te zien.

Wie een indruk wil krijgen van het werk van de Wouwse amateur-fotografen, kan ook naar de website van de Fotoclub gaan. Daar staan onder andere de inzendingen aan de maandthema’s, als ook van reportages van bekende punten. Zoals van het Kart Centre, De Passarelle en de Tolberg-vijver in Roosendaal, en van het Grafisch Museum en de molen De Arend in Woiuw zelf.

De fotoclub bestaat momenteel uit veertien leden. Om de twee weken komen zij bijeen om foto’s te bespreken en kennis met elkaar uit te wisselen .

❯ Website Fotoclub Wouw