web analytics

Expositie Fotoclub Wouw dit jaar op 2 en 3 november

Ook dit jaar toont de Fotoclub Wouw het resultaat van een jaar fotograferen door de veertien clubleden. Dat gebeurt in cultureel centrum De Geerhoek op zaterdag 2 november van 14:00 – 17:00 uur en op zondag 3 november van 11:00 – 17:00 uur. Het is ook nu weer een gevarieerde expositie geworden omdat er geen verplichte onderwerpen zijn. Hierdoor kan elk lid zijn eigen favoriete onderwerp kiezen, wat resulteert in een mix van cultuur, natuur, techniek, kunst enzovoort.

Beste werken
Ieder lid laat vier van zijn beste werken zien. En natuurlijk is er ook ook nu weer de inmiddels bekende Fotoketting, waarbij de fotograaf moet reageren op de foto van zijn voorganger. Deze uitdaging levert elke keer weer een leuke serie op, voor de bezoekers is het elk jaar een uitdaging om het zelfde te zien als de fotograaf.

Maandfoto’s

In een diapresentatie komen de maandfoto’s voorbij die door elk lid zijn gemaakt van het betreffend maandonderwerp, en wie de maand winnaar is geworden. Ook dit is elk jaar weer een serie die het bekijken waard is. Er dan is er is nog een serie van themafoto’s. Dit jaar is het thema ‘duo’.

Scholieren
Voor de tweede keer zijn er ook weer foto’s van leerlingen van basisscholen De Baayeart en De Stappen tentoongesteld. De scholieren hebben een foto gemaakt die als onderwerp ‘Wouw’ heeft. De bezoekers kunnen stemmen op de mooiste foto van deze serie, en ook de leden van de fotoclub brengen hun stem uit.

De toegang is gratis.

❯ Website Fotoclub Wouw