12
nov
Webinar puber en gamen
19:30
12-11-19

Webinar puber en gamen in Roosendaal (12 nov)


 
In samenwerking met GGD West-Brabant en Gamen in Balans organiseert Bibliotheek VANnU op dinsdag 12 november 2019 in het kader van de Week van de Mediawijsheid een webinar. Dit webinar vindt plaats tussen 19.30 en 20.00 uur en zal volledig in het teken staan van pubers en gamen. Ouders met gamende kinderen en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via de website van de GGD.

Bij hoeveel uur gamen ben je gameverslaafd? Hoe maak je afspraken over het gamen? Wanneer is gamen een talent? En wat zijn de kansen die de gaming industrie biedt? Deze vragen en nog veel meer worden besproken in dit webinar.
 
Week van de Mediawijsheid, 8 tot en met 15 november
GGD, Bibliotheek VANnU en Gamen in Balans besteden aandacht aan dit thema in het kader van de Week van de Mediawijsheid met als thema ‘aan of uit’? In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Slim aanstaan verrijkt je leven. Maar zodra je te veel tijd besteedt aan bijvoorbeeld gamen, merk je dat je lichaam (of je omgeving) protesteert. Laten we van elkaar leren en elkaar helpen. Tijdens de Week van de Mediawijsheid stellen we daarom de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?
 
 
❯ Aanmelden Webinar Gamen via GGD
 
Dinsdag 12 november
Tijd: 19.30 – 20.00 uur
Kosten: Gratis