17
okt
Matineeorkest bij KBO
14:00
17-10-19


Op donderdagmiddag 17 oktober 2019 verzorgt het Matineeorkest van Muziekvereniging Roosendaal in buurthuis Keijenburg (Keijenburg 70) een concert voor de leden van seniorenorganisatie KBO-Roosendaal. Het concert begint om 14.00 uur. De entreeprijs voor KBO-leden is 2,50 euro, voor niet-KBO-leden 3,50 euro.

Het Matineeorkest brengt deze middag een gevarieerd programma. Van Arioso van Jacob de Haan tot Arcade van Frank Benaerts, van The Cream of Clapton tot The Beatles in Concert, maar ook werken als Bagatelle en The Second Walz.
 
Om aan een veel gehoorde wens tegemoet te komen is Muziekvereniging Roosendaal op 11 september 2018 uitgebreid met het Matineeorkest, voor mensen die in plaats van ’s avonds liever in de middaguren musiceren. Iedereen van 8 tot 88 die een instrument beheerst en muzieknoten kan lezen, is welkom. Het orkest repeteert op de dinsdagmiddag. De muzikale leiding ligt bij Marjolein Roovers.
 
Wie na het concert interesse heeft om zich aan te sluiten bij het orkest, is van harte welkom. Het orkest is elke dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur te vinden in Cultuurhuis De Suite, Burgerhoutsestraat 23, in Roosendaal. Meer informatie via www. muziekverenigingroosendaal.nl of via matineeorkest@muziekverenigingroosendaal.nl.