web analytics

Erika Stanley opent gifts & deco winkel in Dokter Brabersstraat

Op zaterdag 26 augustus viert Erika Stanley Art For All de opening van haar nieuwe winkel aan de Dokter Brabersstraat 13 in Roosendaal. Het is de derde locatie binnen een jaar waarop Erika Stanley actief is. Ook is de nieuwe winkel drie keer groter dan de eerste.

Tot mei dit jaar was Erika Stanley Art For All gevestigd in een kleine winkel de Passage in Roosendaal. Daarna werkte Stanley samen met kunstenaar Anita Ammerlaan aan de opzet van Art Plaza Roosendaal in de Dokter Brabersstraat om vervolgens twee deuren verder een nieuwe eigen vestiging te starten. Haar nieuwe winkeloppervlak beslaat 150 m², het driedubbele van het pand in de Passage.

Erika Erika Stanley beschikt over een exclusieve collectie gifts & wanddecoratie, deels door haarzelf gemaakt. De Costa Ricaans-Nederlandse kunstenaar richt zich met voornamelijk gereproduceerd werk op het winkelend publiek. Het is haar bedoeling om een mooi cadeau of decoratiestuk voor iedereen bereikbaar te maken. Veel artikelen zijn daarom al vanaf een paar euro verkrijgbaar. Erika Stanley: “Mijn motto is: vier het leven met iets moois. Dat moet voor iedereen kunnen gelden, ongeacht de dikte van de portemonnee.”

De collectie van Erika Stanley Art For All bestaat bovendien deels uit items met een emotionele waarde voor grote groepen mensen. Schilderijen van de Tullepetaon en voetbalstadion De Kuip, door Stanley gemaakt in de Van Gogh-stijl, behoren tot de meest gevraagde producten. Dat geldt ook voor beeldjes van de Tullepetaon van Toon Verbraak.

De komende tijd wordt de collectie uitgebreid met bijzonder werk uit Roosendaal en andere windstreken. Daarnaast geeft Stanley haar eigen invulling aan het fenomeen ‘funshoppen’ met een aanbod van niet-alledaagse workshops en acties voor klanten. Zo krijgen bezoekers tijdens de opening zaterdag gratis cadeau- en decoratieadviezen aangereikt die ook elders te gebruiken zijn.

Erika Stanley Art For All is in de Dokter Brabersstraat te vinden rechts van Wine Store Corné Janssen.

Foto boven: Tullepetaon-beeldjes van Toon Verbraak.