web analytics

Eigen bestelsite van 16 Roosendaalse restaurants

Onder de naam ‘Eteninroosendaal.nl’ is een nieuwe website opgezet om lokaal en snel te kunnen bestellen. Bij de start doen zestien Roosendaalse horecabedrijven mee. ‘Het is een lokaal initiatief, voor en door Roosendalers’, zeggen de initiatiefnemers.

Het aanbod varieert van spareribs, friet en pizza tot een complete Afghaanse maaltijd. ‘De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Een paar klikken en een bezorger springt op de fiets of scooter en staat binnen een mum van tijd voor de deur met een heerlijke maaltijd’, zeggen de initiatiefnemers bij de lancering van de site.

De restaurants die deelnemen zijn Famous Mister Chicken, Plaza Polar Bear, Tom’s Diner, Willy’s, De Smalle Pijp, Happy Grill, de Wok van Roosendaal Azie, Grillroom Ramses, Shoarma De Markt, Hattusas Restaurant, Grillroom Pizzeria Isis, Laziz Food Afghaans restaurant, Spareribslijn, Ribz.nl, TR Wokkie en Amon Grillroom Pizzeria.

De site wordt donderdag 28 maart gelanceerd. Voor mobiel bestellen komt er ook een app. Wie bestelt, kan kiezen uit afhalen of bezorgen en uit betalen via Ideal of contant. Er wordt bezorgd in Roosendaal en aan aantal omliggende plaatsen. Met een postcodecheck is snel te achterhalen waar er bezorgd wordt.

❯ Bestel-website Eten in Roosendaal