web analytics

Eerste lustrum van BSC-Damestoernooi (23 juni)

Op zaterdag 23 juni wordt bij voetbalvereniging BSC op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal voor de vijfde keer het BSC Damestoernooi gehouden. Na de ontvangst en opening begint het echte werk om 11:00 uur met een warming up. Rond half zes is de prijsuitreiking.

De wedstrijden worden gespeeld op een half veld met teams van zeven spelers. Er komen veertien teams aan de bak.

Programma/tijden
10:00 – 10:30 uur: Ontvangst teams
10:45 uur: Opening
11:00 uur: Start warming up
11:30 uur: Start wedstrijden en sweeper

17:30 uur: Prijsuitreiking
17:45 uur: Start BBQ voor de deelneemsters die zich hiervoor hebben aangemeld.
Na de BBQ feestavond met artiest.

Deelnemende teams zijn:
SC Kruisland, RKVV Rimboe, Kapelle, FC Kliekje, RKSV Pancratius, DSE, BSC Dames 3, Smerdiek, KFC Horendonk (België), HSV Zuidvogels, Dosko, vv Zundert, DVO ’60, BSC Dames 1

Goed doel
Zoals elk jaar wordt er ook jaar geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar zet het toernooi zich in voor de realisatie van een snoezelruimte op een SDW-locatie in Wouw. Een snoezelkamer moet de zintuigen van de cliënten prikkelen en stimuleren. Het moet een veilige, educatieve relax ruimte worden.

Sweeper
Ook is naast het voetbal weer een extra competitie toegevoegd aan het toernooi. Dit jaar komt er een Sweeper te staan waarbij de deelnemers moeten proberen zo lang mogelijk overeind te blijven staan.

Toch één dag
Aanvankelijk was het de bedoeling om het toernooi vanwege het lustrum over twee dagen te spreiden. Tijdens de aanmeldperiode vroeg een aantal teams echter of het ook mogelijk was op één dag te voetballen, omdat twee dagen voor hen niet haalbaar was. ‘Omdat wij hierdoor ook inschrijvingen zouden mislopen, is het besluit genomen om het toernooi toch maar op één dag te organiseren’, aldus de organisatie van het damestoernooi.

❯ Website BSC damestoernooi
❯ Facebookpagina BSC Damestoernooi
❯ Fotoalbum Damestoernooi 2017 op Roosendaalopinternet.nl