web analytics

Echtpaar beroofd in eigen voortuin aan de Covellijndijk

Vrijdagmiddag 7 juli is rond 15.09 uur een echtpaar in de tuin voor hun huis aan de Covellijndijk in Roosendaal door drie mannen beroofd van hun geld. Hierna zijn de daders met een auto op de vlucht geslagen. Op het moment dat het echtpaar hun auto op de oprit van hun woning parkeerde,  stapten er ineens drie mannen uit een donkerblauwe Ford Galaxy en beroofden de vrouw van haar tas met daarin een flink geldbedrag.

Dit ging niet zonder slag of stoot en het echtpaar kreeg een paar rake schoppen en slagen. De man en vrouw moesten zich in het ziekenhuis aan hun verwondingen laten behandelen en waren flink overstuur van deze brute roofoverval. Voor hen is slachtofferhulp geregeld.

Vluchtauto gevonden

Gealarmeerde agenten begonnen direct met een buurtonderzoek en technische rechercheurs hebben op de plaats delict gezocht naar sporen. Bijna drie kwartier later werd de vluchtauto gevonden op een parkeerplaats bij het Godwaltpark. Deze bleek  gestolen te zijn en werd afgevoerd voor nader onderzoek. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Van de daders is het volgende signalement bekend: het gaat om drie mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Twee van hen zijn ongeveer 1.85 m lang en rond de 30 jaar oud met zwarte kleding aan en kort donker haar. De derde man is ongeveer 1.70 m en heeft een mager postuur. Op het moment van de de beroving was hij gekleed in een wit shirt met zwarte afwerkingen rond de hals en de schouders. Hij heeft zwart haar met kleine krullen. Ook zijn leeftijd wordt geschat op rond de 30 jaar.

Informatie

De recherche is op zoek naar mensen die het voorval hebben gezien of de daders herkennen aan de hand van het signalement. Hebt u informatie? Deel deze dan via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M (registratienummer 2017158853).

>> Zie ook: Overval aan Covellijndijk