web analytics

Drugs aangetroffen in auto van in Etten-Leur gewond geraakte Roosendaler

Een 24-jarige man uit Roosendaal is zaterdagavond 18 juli gewond geraakt nadat hij vermoedelijk was gestoken na een verkeersconflict. Een 63-jarige vrouw en een 37-jarige man uit Etten-Leur zijn aangehouden. Later op de avond werden slachtoffer en twee inzittenden aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Rond 21.30 uur ontstond op de parkeerplaats aan de Vossendaal in Etten-Leur een ruzie tussen het slachtoffer en de verdachten over de schadeafhandeling na een aanrijding. De vrouw zou daarbij het slachtoffer hebben gestoken. Omdat de precieze toedracht nog onduidelijk is, zijn de vrouw en de man aangehouden en overgebracht naar een politiecel voor verder onderzoek.

Nadat het slachtoffer was behandeld aan zijn steekwond heeft hij op het politiebureau aangifte gedaan van poging doodslag. Agenten hadden, toen zij onderzoek deden naar het steekincident, een henneplucht geroken vanuit de auto van het slachtoffer. In de auto troffen zij hoeveelheid soft- en harddrugs aan. De 24-jarige Roosendaler en twee inzittenden, een 26-jarige man en een 20-jarige vrouw werden aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

De politie doet in beide zaken, het steekincident en het aantreffen van drugs, verder onderzoek.