web analytics

Drie Roemenen aangehouden na mishandeling op Bloemenmarkt

Op de Bloemenmarkt zijn in de nacht van zaterdag op zondag 30 juli drie mannen uit Roemenië aangehouden nadat zij een tot nu toe onbekende man flink mishandeld hebben.
Omstreeks 00.20 uur werd via een toezichtcamera een opstootje gezien voor een nachtclub. Een onbekende man werd toegetakeld door groepje mannen.

Die incasseerde diverse kopstoten en een vuistslag in het gezicht. Enkele politiebikers snelden toe. Zij kregen een 31-jarige verdachte te pakken, maar deze gaf zich niet zo maar gewonnen. Hij wist te ontkomen, maar woerd kort daarop voor een tweede maal vastgegrepen.

Vervolgens ontstond er een worsteling tussen de agenten en de tegenstribbelende verdachte. Pas nadat de man met pepperspray was bespoten, staakte hij zijn verzet en kon hij worden afgevoerd. Tijdens de worsteling raakten twee geparkeerde auto’s licht beschadigd. De eigenaren zijn in kennis gesteld.

Twee andere vechtersbazen (24 en 26) proberden snel in hun auto te vertrekken. Zij werden echter tegengehouden door agenten in een politieauto en meegenomen naar het bureau in Breda. Alle drie de verdachten zitten nog vast voor verhoor. Het slachtoffer is weggegaan zonder zich bekend te maken bij de politie.