web analytics

Drie overvallen achter elkaar in Roosendaal; mogelijk dezelfde dader

In Roosendaal zijn maandagavond 19 december drie overvallen gepleegd: op een tankstation aan de Antwerpseweg, pizzazaak Dimino’s aan de Boulevard en de McDonalds aan het Takspui in Roosendaal. De politie onderzoekt of het om dezelfde dader gaat.

Rond 21.45 uur probeerde een man het Shell-tankstation aan de Antwerpseweg te overvallen. Hij bedreigde een medewerkster met een mes en sprak haar in het Engels toe. Doordat de medewerkster in een afgesloten ruimte zat, moest de overvaller het opgeven en ging hij er zonder buit vandoor. Het zou gaan om een man, 1.70-1.80 meter lang en hij droeg donkere kleding en gezichtsbedekking. Na de mislukte overval vluchtte hij in nog onbekende richting.

Bij Domino’s Pizza aan de Boulevard kwam rond 23.00 uur, net na sluitingstijd, ook een man binnenlopen. De overvaller bedreigde het personeel met een mes en eiste in het Engels geld. De man droeg donkere kleding en gezichtsbedekking. Na de overval ging hij er vandoor met een nog onbekend geldbedrag. Niemand raakte gewond.

En in de nacht naar dinsdag 19 december vond om 0.49 uur in Roosendaal een derde overval plaats. Bij de McDonald’s aan de Takspui kwam een gemaskerde man binnen. Ook hij bedreigde het personeel met een mes en maakte geld buit. Toen hij er vervolgens vandoor ging, zetten een klant en een personeelslid te voet de achtervolging in. Ze achtervolgen hem richting de Dijkrand. De man, die ook te voet was, verdween ter hoogte van de Diamantdijk uit het zicht. Volgens getuigen was de overvaller rond de 1.80 meter lang en droeg donkere kleding en gezichtsbedekking.
Onderzoek

De politie houdt er rekening mee dat het mogelijk om een en dezelfde persoon zou kunnen gaan. De recherche onderzoekt de overvallen. Wie meer informatyie heeft, wordt gevraagde de politie te bellen via 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Anoniem kan via 0800-7000 of het tipformulier.