web analytics

Drie mannen overvallen woning in Sint Willebrord

Een vrouw en haar dochter zijn donderdagavond 6 december overvallen in hun woning in Sint Willebrord. Drie mannen drongen de woning binnen en eisten geld. Ze zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan.

De overval vond rond half tien plaats. Om 21:50 belde de hevig geëmotioneerde vrouw de politie. Meerdere surveillance-eenheden werden naar de woning aan de Monseigneur van Rooijstraat gestuurd. Daar troffen agenten de bewoonster en haar dochter. Ze gaven aan dat rond 21.30 uur drie mannen door de voordeur naar binnen waren gedrongen.

Vuurwapen
Eén van de mannen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich. Ze eisten geld en hielden de vrouwen in bedwang. De woning werd doorzocht. Na enige tijd zijn de mannen weer vertrokken met een onbekende buit. De bewoners werden hevig geëmotioneerd achter gelaten maar waren verder niet gewond.

Drie daders
Het betroffen drie mannen. Dader één was 1.75 m lang en had een mollig postuur. Hij was 25 à 30 jaar oud en mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij had een bivakmuts op en was in het zwart gekleed. Dader twee was een langere man van mogelijk 1.90. Hij had een blanke huidskleur en had ook een bivakmuts op. Dader drie had zwarte kleding aan en een bivakmuts op. Het is niet duidelijk of de mannen van een vervoersmiddel gebruik hebben gemaakt.

Getuigen
De politie wil uiteraard dit grove misdrijf zo spoedig mogelijk op lossen. Getuigen of mensen die iets verdachts gezien hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006).