web analytics

Drie Maal Plankenkoorts voor het blok in Nispen (8 juli)

Op zaterdagavond 8 juli treedt DrieMaalPlankenkoorts uit Roosendaal met ‘Voor het blok’ op in het openluchttheater Nispen.  Het programma met veel improvisatie begint om 20:15 uur, de kassa gaat om 19:30 uur open. Kaarten kosten 5 euro.

Een lege theatervloer, een goedgevuld kledingrek en een kist vol attributen. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe voorstelling van Drie Maal Plankenkoorts. In “Voor het blok” duikt de Roosendaalse  theatergroep in de wereld van het improvisatietheater.

Aan de hand van de zeven  hoofdzonden en geïnspireerd op de lokale actualiteit krijgen de acteurs prikkelende situaties voorgeschoteld. Aan hun de enerverende taak om deze situaties uit te werken tot intieme, spannende scènes. Het wordt een afwisselende theatervoorstelling die ontstaat voor de ogen van het publiek.

De spelers zijn Ad Paantjens, Dragan Zuijkerbuijk, Bas Ambachtsheer en  Myrthe Michielsen aangevuld met lokale gastacteurs/gastactrices. Concept en spelleiding Corné van Sprundel

Toneelambassadeur

Drie Maal Plankenkoorts is een semiprofessioneel theatergezelschap uit Roosendaal. Een eigenwijze, humorvolle blik op de wereld leidt tot toegankelijke, verrassende en verdiepende voorstellingen. Met grote betrokkenheid delen onze theatermakers, acteurs en docenten hun passie voor theatermaken. Zo is Drie Maal Plankenkoorts toneelambassadeur die talentontwikkeling en culturele ontmoeting in de regio stimuleert en organiseert.

>> Website Openluchttheater Nispen
>> Website Drie Maal Plankenkoorts