web analytics

Drie dagen Music Experience Nispen (7 t/m 9 juni)

Harmonie St. Caecilia houdt in het weekend van 7 t/m 9 juni het driedaags festival Music Experience met gezellige en muzikale activiteiten voor jong en oud. Daarvoor wordt de bedrijfsloods van J. Siemaons Grondwerken aan de Essenseweg 19 omgevormd tot een feestzaal, om drie dagen feesten en muziek mogelijk te maken.

Op vrijdagavond wordt de Nispense wandeldriedaagse afgesloten op de feestlocatie en barst het feest meteen los met ‘Nispen got Talent’. Vele deelnemers tonen hier hun bijzondere talenten op het podium, waarna DJ Decibel het feest voortzet.

BBQ en feestband
Na het succes van vorig jaar is er op zaterdag opnieuw een Dorps BBQ. Voor € 12,50, voor kinderen € 6,50, is iedereen welkom voor een heerlijke BBQ, verzorgd door Slagerij van der Wegen. Graag opgeven via harmonienispen@gmail.com vóór 1 juni, want vol = vol. Na de BBQ zetten feestband De Mannuh van Gastel en DJ Decibel de tent op zijn kop. De entree op deze feestavond is gratis.

Zondag vol muziek
De zondag staat traditiegetrouw in het teken van live muziek. Begonnen wordt om 11:00 uur met het jeugdconcert ‘Leef met Muziek’, daarna volgen de Nispense harmonie en diverse orkesten uit de regio.

Locatie:
Loods Siemons Grondwerken
Essenseweg 19
4709 BK Nispen
www.harmonienispen.nl