web analytics

Drie bands op mini-festival Plein 7 Recover (26 aug)

Op zondag 26 augustus is er veel te doen in Roosendaal, waaronder Plein7 Recover, een kleinschalig gratis te bezoeken festival op het Tongerloplein. Het is de voortzetting van het (grotere) Plein 7-festival op dit plein. Op de editie van dit jaar treden drie groepen op.

Dat zijn HIP, De Gonzo’s en de band 30 Years-a-Go-Go. HIP is een band uit Roosendaal die de laatste tijd vaak in de stad optreedt, Zo was deze band woensdagavond 15 augustus nog op Plam Parkies in het Vrouwenhof. Ook op JazzBoZ in Bergen op Zoom trad de groep op.

De bandleden streven naar een hoog muzikaal niveau, maar willen vooral veel plezier beleven aan het samen musiceren. De band is qua repertoire moeilijk in een hokje te stoppen, want er wordt van alles gespeeld; pop, rock, jazz, funk, het kan allemaal voorbij komen.

De eveneens uit Roosendaal komende band 30 Years-a-Go-Go speelt bekende nummers van dertig jaar geleden, soms in een eigen jasje. Ook de Gonzo’s (uit Zeeland) spelen covers.

Programma
15.00 uur: DJ Timm
16.00 uur: HIP
17.30 uur: DJ Timm
18.00 uur: de Gonzo’s
19.30 uur: DJ Timm
20.00 uur: 30-Years-a-Go-Go
21.30 uur: afterparty met DJ Timm en Sophie Mol

Voor de muzikale intermezzo’s zorgt DJ Timm. Samen met de Roosendaalse zangeres Sophie Mol verzorgt hij na half tien ook de afterparty. Voor kinderen is er een springkussen en een schminkster.

Foto boven: Stichting T-plein