web analytics

Drie avonden lang Grande Finale van Roosendaal 750 (13, 14 en 15 dec)

Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 december is in schouwburg De Kring de ‘Grande Finale’ van het jubileumjaar Roosendaal 750. Voor de voorstellingen in de grote zaal van De Kring zijn nog kaarten beschikbaar voor 7,50 euro per stuk. Het programma begint om 20:00 uur.

Talent
De ondertitel van de Grande Finale is ‘Een reis door 750-jaar Roosendaal’ met als omschrijving ‘Grande Finale blikt terug op het feestelijke 750-jarig bestaan van Roosendaal, maar schept ook verwachtingen voor de toekomst. Deze belevenis overweldigt de grote zaal van schouwburg De Kring met een afsluitend programma dat barst van Roosendaals talent.’

Herbeleven
Het symfonisch popconcert Grande Finale wordt gepresenteerd door een groot orkest dat bestaat uit zangers, strijkers, blazers en ritmesectie. Het veelzijdige orkest van Grande Finale is thuis in alle muziekstijlen die in Roosendaal te vinden zijn en werkt op bijzondere wijze samen met de oorspronkelijke bedenkers en uitvoerenden om de meest memorabele evenementen van Roosendaal 750 te herbeleven op een nieuwe en verbindende manier.