web analytics

‘Draai ’t mar om’ geldt ook op Ineke’s 55 Plus Bal (24 februari)

‘Draai ’t mar om’ is op maandag 24 februari ook op Ineke’s 55 Bal van toepassing. Na de 22e jubileumeditie wordt dit feest dit jaar voor de 23 keer gehouden. Het bal begint om 13:00 uur en de entree is gratis.

Het bal, dat door Ineke Klarenbeek in het leven is geroepen, is een waar begrip in het Roosendaalse carnaval. Ook dit jaar hebben Hans en Bea Bergmans en de kinderen van Ineke, Jean-Paul en Majorie, weer voor een mooi programma gezorgd, wat met medewerking van de Black Horse en de vele vrijwilligers weer garant staat voor een groot feest.

Trouwe sponsoren
Het bal wordt elk jaar, door de medewerking van trouwe sponsoren, steeds groter, maar de opzet blijft zoals Ineke daar in 1997 mee is begonnen, namelijk een gezellige middag, met in het middelpunt de ouderen van Roosendaal. Dat houdt de organisatie van het bal zeker in ere.

Artiesten
Ook dit jaar wordt het bal opgeluisterd door diverse Roosendaalse blaaskappellen en artiesten, zoals Glenn Danen, Hans Solo, Marijn van Geel, de Roosendaalse Eddy Wally en niet te vergeten Mien Oostvogels. Voor de presentatie zorgt Eric van Hest.

Volgend jaar
Tevens wordt er deze middag een grote loterij georganiseerd, waarvan de opbrengst bedoeld is voor de organisatie van het bal voor volgend jaar.