web analytics

Dit weekend (22-25 jan) stukje A58 richting Breda dicht

Komend weekend is de A58 tussen knooppunt De Stok in Roosendaal en afrit Zegge (22) in de richting van Breda wegens onderhoud afgesloten van vrijdag 22 januari 22.00 uur tot maandag 25 januari 2021 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten, zo waarschuwt Rijkswaterstaat.

Op- en afritten
Ook de op- en afrit (24) Roosendaal van de A58 richting Breda, de op- en afrit (23) Roosendaal-Oost van de A58 richting Breda en de afrit (22) Zegge van de A58 richting Breda zijn dan afgesloten. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Volgend weekend
Het volgende weekend, van vrijdag 29 januari 22.00 uur tot maandag 1 februari 2021 05.00 uur is de A58 tussen knooppunt Princeville en knooppunt De Stok richting Roosendaal en Bergen op Zoom op de volgende punten afgesloten:
– op- en afrit (16) Breda;
– parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Bremberg met aangrenzend tankstation;
– op- en afrit (18) Etten-Leur;
– op- en afrit (19) Etten-Leur-West;
– op- en afrit (20) St. Willebrord;
– op- en afrit (21) Rucphen;
– parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Hoezaar met aangrenzend tankstation;
– op- en afrit (22) Zegge;
– op- en afrit (23) Roosendaal-Oost;
– op- en afrit (24) Roosendaal.

Begroeiing
De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de begroeiing op en rondom de geluidschermen langs de snelweg A58 in Roosendaal. Rijkswaterstaat gaat de geluidschermen inspecteren en renoveren. Het doel is om deze veilig, onderhoudsvrij en toekomstbestendig te maken tot minimaal 2045. Om te kunnen bepalen wat er allemaal opgeknapt moet worden, dienen eerst nog een grondige inspectie en een onderzoek plaats te vinden van de geluidschermen en de grondlichamen waarop de schermen staan. Dit is echter pas mogelijk nadat de begroeiing op en rondom de geluidschermen is verwijderd.

Zie ook:
❯ Verkeershinder door snoeiwerk langs geluidsschermen A58 in Roosendaal