web analytics

Dirk Scheele opent kinderseizoen in openluchttheater (10 juni)

Op zondagmiddag 10 juni gaat een nieuwe serie kindermiddagen in Openluchttheater Vrouwenhof in Roosendaal van start met een voostelling van Dirk Scheele. Die verzorgde ook vorig jaar een bijzonder succesvolle voorstelling in het openluchttheater. Er volgen in de loop van het seizoen nog zeven kindervoorstellingen, maar die zijn allemaal op de woensdagmiddag.

Dirk Scheele neemt zijn (jonge) bezoekers mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals ‘Hoge bergen verre landen’, ‘Vroem vroem’, ‘Een zonnebril’ en ‘Springen als een dolfijn’. En natuurlijk ontbreekt ook ‘Het insmeerlied’ niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF. ‘Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer’, meldt het openluchttheater.

Nieuw liedje
Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met de Roosendaalse kinderen maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

De doelgroep is 3 tot 7 jaar. Het programma is zondag 10 juni van 14:00 tot 15:30 uur. Kaarten kosten aan de kassa 7,50 euro (er is geen pin aanwezig), in de voorverkoop 6 euro. ‘Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee naar binnen, hiervoor is geen ticket nodig. Dus vanaf 3 jaar betalen (inclusief volwassenen!)’, meldt het openluchttheater nog.

Volgende kindervoorstellingen in het Vrouwenhof:
woensdag 11 juli Muziekmeneer Ronald
woensdag 18 juli De kleine zeemeermin
woensdag 25 juli Theater van de droom
woensdag 1 augustus Koekepeer Theater: Broer en Zus
woensdag 8 augustus Pelle en Pip
woensdag 15 augustus Het grote piratenavontuur
woensdag 26 sept Kindervoorstelling Roosendaal Danst

Zie ook:
❯ Foto-impressie van de voorstelling van vorig jaar in Roosendaal

❯ Website Openluchttheater Vrouwenhof