web analytics

Dinner Sensation met feestavond in De Kring (7 okt)

Eventiz, de winnaar van de Roosendaalse Startersprijs 2017, organiseert op zaterdagavond 7 oktober in De Kring een Dinner Sensation met feestavond. Bezoekers kunnen ook kiezen uit alleen de feestavond, waarop na een spectaculaire openingsshow de band Sooph optreedt.

De Dinner Sensation moet ‘een feestje voor alle zintuigen’ worden met een 8-gangen diner. Beloofd wordt een beleving voor ogen, oren en mond, dank zij Peter Kesseler die een exclusief walking dinner bereidt, omlijst met spectaculair entertainment.

Toegangskaarten voor alleen de feestavond kosten € 15,-. Kaarten inclusief walking dinner en onbeperkt drank tijdens het diner kosten € 65,-. Voor groepen zijn er speciale VIP-pakketten inclusief eten, drank en cava. De mogelijkheden zijn te vinden op de website.

Het diner begint om 18:00 uur; de feestavond begint om 20.30 uur met een knallende openingsshow. Daarna kan het publiek los gaan op muziek van de band SOOPH! met drie zangeressen. Gespeeld worden nummers van onder andere Justin Timberlake, Beyonce, De Jeugd van Tegenwoordig tot aan Stevie Wonder. De hippe DJ TiMM UNiTED zorgt voor afwisseling.

❯ Website Dinner Sensation.nl

Eventiz organiseert totaal evenementen van band, geluid, promotie tot aan catering en aankleding. Ook bedenk het bedrijf eigen shows voor in theaters, zalen en op locatie.