web analytics

Deze maand toch nog vier Palm Parkies in Roosendaal

Grote verrassing: deze maand september zijn er toch nog vier Palm Parkies-concerten mogelijk in Roosendaal. Die zijn op op de woensdagavonden 9, 16, 23 en 30 september gepland. De openingsact op 9 september wordt verzorgd Handsome Poets. Door een speiaal corona-protocol is er volgens de organisatie plek voor 650 mensen.

Vanwege corona-maatregelen moet vooraf gereserveerd worden. Dan kan ook gelijk een consumptiepakket worden besteld.

Bubbels en cirkels
‘Het park wordt opgedeeld in ‘bubbels’ en cirkels. We hebben ‘bubbels’ van 2, 4 en 6 personen ter beschikking. Tijdens het reserveren kan je kiezen uit verschillende consumptiepakketten die je oppikt terwijl je binnenkomt in het park’, legt de organisatie uit. ‘Afhankelijk van de grootte van jouw gezelschap krijg je een zone toegewezen in het reserveringsproces. Iedere zone heeft zijn eigen ingang in het park. Het is belangrijk dat je de instructies die je ontvangt bij jou reservering goed opvolgt’.

Consumpties
Iedere zone heeft ook zijn eigen aankomst en vertrektijd. Wie wat consumpties betreft, niet genoeg heeft aan het gereserveerde consumptiepakket, kan via de telefoon bijbestellen. ‘We doen dit vanaf nu met Mobile Order. Met jouw mobieltje kan je onze menukaart raadplegen en direct bestellen. Je krijgt een sms-je als jouw bestelling klaar staat bij de bar. Zorg dus dat je mobieltje goed is opgeladen!’

Huisregels

Op de website van Palm Parkies staan de huisregels. ‘We hebben met z’n allen veel begrip voor de corona-regels en elkaar. Dit houdt in dat we afstand houden, handen ontsmetten waar nodig en niet zingen’.

Behalve in Roosendaal zijn er in september ook in Dordrecht Parkie-concerten. In de andere plaatsen waar normaal Palm Parkies zijn, zoals Bergen op Zoom en Breda, niet. De locaties daar zijn niet corona-proof in te richten.

Twee ingangen
Het concertterrein in het Vrouwenhof krijgt twee ingangen. Ingang 1 is op de hoek van de Laan van Henegouwen en de Nispenstraat, ingang 2 is via de Laan van Belgie aan de kant van Chinees Restaurant Vrouwenhof. Bij reservering krijgt men te horen welke ingang gebruikt moet worden.

Het programma voor de volgende avonden wordt nog bekend gemaakt.

❯ Website Palm Parkies

Illustratie bovenaan: Het evenemententerrein voor Palm Parkies in het Vrouwehof krikgt twee ingangen en vier zones.