web analytics

Dertiende Roosendaals Treffen wederom afgelast

De gemeente Roosendaal heeft besloten om het Roosendaals Treffen komende zondag 29 september (opnieuw) niet door te laten gaan. Dat besluit is genomen in overleg met diverse deelnemers en organisaties, die in verband met de voorbereidingen graag tijdig duidelijkheid wilden hebben. De slechte weersverwachtingen waren de reden voor dit moeilijke besluit.

Wind en regen
‘De weersvoorspellingen voor a.s. zondag waren op het moment dat het besluit genomen moest worden dermate slecht, dat ervoor is gekozen om het evenement niet door te laten gaan. Er wordt harde wind en regen verwacht. Vooral de harde wind brengt een veiligheidsrisico met zich mee. Daarnaast kunnen we van deelnemers en bezoekers niet verwachten om een buitenevenement in regen en harde wind te houden’, aldus de gemeente.

Tegenvaller
Dit is voor alle deelnemende organisaties, bezoekers en de gemeente uiteraard een flinke tegenvaller. Zeker gezien alle inspanningen en voorbereidingen die al zijn gedaan. Én gezien het feit dat het Treffen om dezelfde reden ook vorig jaar afgelast moest worden. We hopen uiteraard dat er begrip is voor het genomen besluit.

De dertiende editie van Roosendaals Treffen stond gepland voor a.s. zondagmiddag, 29 september 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur in en rond het Emile van Loonpark (Emile van Loonpark, naastgelegen parkeerterrein, Vughtstraat, Stadserf, Kloosterstraat, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en Markt).