web analytics

Derde ‘Vivre!’ brengt het Tongerloplein weer dagje in Franse sfeer (17 juni)

 Voor het derde achtereenvolgende jaar staat het Tongerloplein in Roosendaal zaterdag 17 juni in het teken van Frankrijk. Van 11.00 tot 18.00 uur kan een ieder op het plein terecht voor een heus dagje Frankrijk in hartje Roosendaal, met Franse produkten en artiesten, uiteraard in Franse sfeer.

Diverse Roosendaalse ondernemers staan garant voor een veelzijdige en gevarieerde Franse markt. Bezoekers kunnen genieten van talloze heerlijke Franse wijnen, diverse uitgestalde Franse kazen en allerlei andere verleidelijke lekkernijen, specialiteiten en tips die het Bourgondische leven in Frankrijk zo kenmerken. Ook De Moriaan Eten & Drinken is van de partij met diverse Franse hapjes.

Net als vorig jaar is op het podium achter de Sint Jan een kunstmarkt te vinden. Aan Franse muziek ontbreekt het uiteraard niet. Zo is zangeres Laura Sakko met haar prachtige chansons weer te horen.

Ook Alliance Francaise geeft acte de présence. “Al met al een uitstekende ambiance om weer eens nader kennis te maken met de Franse literatuur, in fraaie reisboeken te neuzen, dan wel van de tentoongestelde kunst te genieten en… wellicht zelf de handen uit de mouwen te steken om iets kunstzinnigs te creëren”, aldus de organisatie.

>> Website Tplein Roosendaal