web analytics

Demo van BAM bij asfalteren fietspad Zwaanhoefstraat (16 maart)

UPDATE: UITGESTELD VANWEGE WEER – BAM vernieuwt op dit moment in opdracht van de gemeente Roosendaal een flink aantal fietspaden. Door het winterweer van de afgelopen weken is een aantal werkzaamheden wel op wat achterstand geraakt. Zo moet in de Zwaanhoefstraat de laatste, rode deklaag nog aangebracht worden. Dat gebeurt vrijdag 16 maart. Het fietspad, dat ondanks het ontbreken van die laatste deklaag de afgelopen tjd gewoon berijdbaar was, is die dag dan ook afgesloten.

UPDATE: UITGESTELD VANWEGE WEER – Zie: ❯ Uitgesteld, te nat

BAM maakt daar maar gelijk een demonstratieproject van. Tussen 14:00 – 16:00 uur stelt de aannemer het werk bij de Zwaanhoefstraat open voor belangstellenden. Die kunnen van dichtbij zien hoe de definitieve rode asfaltlaag wordt aangebracht. Medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden. Daarna is het fietspad klaar, op de belijning na.

Ook op andere punten moet er nog wat afgewerkt worden. Zo is het vernieuwde fietspad in de Stationsstraat ook al enige tijd klaar, maar moet de definitieve belijning ook nog aangebracht worden.

❯ Meer info over de nieuwe fietspaden op de website van de gemeente

Foto boven: Het fietspad in de Zwaaanhoefstraat krijgt vrijdag de definitieve rode deklaag. Belangstellen kunnen zien hoe dat gaat.


De nieuwe ‘look’ van de fietspaden in Roosendaal die momenteel onder handen worden genomen: rode asfaltlaag, en tweerichtingsverkeer. Dit is de Stationsstraat.