web analytics

Deel Schneiderlaan maandje dicht voor onderhoud

De burgemeester Schneiderlaan tussen de rotonde President Kennedylaan tot en met de op- en afrit met de Antwerpseweg is de komende weken afgesloten wegens asfaltonderhoud. Het werk begint maandag 23 oktober en duurt vier weken.

Het verkeer wordt via borden omgeleid via de President Kennedylaan, de Willem Dreeslaan en Langdonk. (Op de tekening hierboven groen aangegeven). De oprit vanuit de stad gaat dicht. Verkeer uit de stad kan één afslag verder rijden om de Willem Dreesweg te nemen. Fietsers worden deels ook omgeleid, laat de gemeente weten. Waar nodig worden verkeersleiders ingezet.

Bussen worden eveneens omgeleid, alleen stadslijn 3 rijdt zijn normale route, uitgezonderd tussen 7 t/m 10 november tijdens het asfalteren.

Een gedachte over “Deel Schneiderlaan maandje dicht voor onderhoud

  • dinsdag 24 oktober 2017 om 11:57
    Permalink

    Mooi, die reconstructie van de Zundertseweg. Nu zou ik hem ook nog graag met schone schoenen over willen steken. Op de hoek Schneiderlaan – Zundertseweg moet een voetganger een paar stappen in het plantsoen zetten om het voetgangerslicht te kunnen bedienen. Ik vraag me overigens al lang af waarom het voetgangerslicht daar rood blijft als het voor de fietsers (zelfs automatisch!) groen wordt. Het komt regelmatig voor dat alle fietsers doorrijden en ik als voetganger nog een “rondje” moet staan wachten.

Reacties zijn gesloten.