web analytics

Dealers uit Roosendaal (21 en 27) opgepakt met hennep en geldbedrag

Politiemensen hebben donderdagmiddag 14 december op de Scholtenboslaan twee inwoners van Roosendaal (21 en 27 jaar oud) aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Het tweetal was in het bezit van hennep. Ook werd een geldbedrag van plm 400 euro in beslag genomen.

De auto waarin de mannen reden, trok de aandacht van de agenten doordat een remlicht niet werkte. Tijdens de controle roken de agenten een henneplucht en vertelden de mannen dat zij de drugs die in de auto lag, aan de agenten moesten geven. Daarop kregen ze van de 21-jarige bestuurder een aantal gripszakjes hennep.

Tijdens het fouilleren van de mannen bleek de 27-jarige bijrijder in het bezit te zijn van flink wat geld, in totaal bijna 400 euro. Alles bij elkaar was dit reden om de mannen aan te houden op verdenking van drugs dealen.

In onderbroek
In de auto van het tweetal werd korte tijd later nog een zak met daarin kleine zakjes met gedroogde henneptoppen aangetroffen. Bovendien bleek de 21-jarige verdachte, toen hij in het cellencomplex in de cel moest worden gezet en werd gefouilleerd, nog 7 zakjes hennep in zijn onderbroek te hebben verstopt. In totaal is bij de mannen zo’n 40 gram hennep aangetroffen. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. De mannen zijn voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.