web analytics

De Valley Sound Big Band opent feestweek Roosendaal750 (21 sept)

Het Roosendaalse orkest De Valley Sound Big Band opent vrijdagavond 21 september de feestweek Roosendaal 750 jaar met een spetterend muzikaal programma op de Markt. Tijdens hun optreden spelen de bandleden een uiteenlopend en swingend repertoire en speciaal voor deze avond hebben zij een aantal muzikale gasten uitgenodigd: HIP, Stef Broos, Matt Broos, Claudia Camu, Leonardus, Sophie Mol en Haroun Hijman.

De absolute uitsmijter is volgens Roosendaal750 ‘Just Like Robbie Williams’, de Nederlandse lookalike van Robbie Williams. Video-filmclub ERSA verzorgt beelden bij de show, en maakt ook een live-registratie van het concert .

‘De avond is informeel en gezellig. Er zijn geen vaste plaatsen tijdens deze dynamische en sfeervolle opening van de feestweek’, zo kondigt Roosendaal750 aan.

De toegang is gratis, aanvang 20.00 uur, einde 24.00 uur.

De band

De Valley Sound Big Band is een orkest uit Roosendaal met een veelzijdig repertoire dat op uiteenlopende evenementen inzetbaar is. De Big Band heeft een klassieke line-up van 5 saxofonisten, 4 trombonisten, 5 trompettisten, pianist, slaggitarist, basgitariste, drummer en daarnaast 2 percussionisten. Op verzoek en bij bepaalde projecten laten diverse zangers en zangeressen het orkest ultiem swingen. De directie is in handen van Peter Bogers. ‘Muziek is onze passie’, zeggen de bandleden.

❯ Meer over Roosendaal 750

 

 
❯ Website Valley Sound Big Band