web analytics

De laatste dagen voor het voetbalmuseum in Roosendaal

Het is zondag 30 december de laatste dag dat het voetbalmuseum ‘Voetbal Experience’ in het stadion van Roosendaal bezocht kan worden. Het museum gaat definitief dicht in Roosendaal. Het had graag ‘dé sportattractie over voetbal’ geworden, maar dat is niet gelukt.

Wie nog eens wil rondneuzen in het museum, moet dat dus deze kerstvakantie doen. Er is daar veel voetbalhistorie te zien, van foto’s en trofeeën tot oude schoenen en historische ballen. Ook is er een ‘skill-zone’ waar bezoekers kunnen laten zien wat je zelf kunnen: van balltjes hooghouden tot je schotkracht laten meten. Verder kan er je voetbalkennis worden getest en kan worden meegezongen met voetbalkrakers.

Ook hebben bezoekers toegang tot het speelveld in het (lege) stadion om hun voetbaltalent te testen.

Na zondag 30 december is het voorgoed voorbij. Dan kunnen ook de bordjes op lantaarnpalen in de stad die naar ‘Voetbal Experience’ wijzen, worden weggehaald…

Op 26 juli 2014 werd de Voetbal Experience in Roosendaal geopend, nadat de voetbalattractie eerder in Middelburg was gevestigd. Paul Hermsen kocht het eind 2013 en bracht het naar zijn (voormalig RBC) stadion in Roosendaal.

Tickets kosten online 10 euro, inclusief parkeren.
❯ Website Voetbal Experience