web analytics

De komende dagen wisselvallig weer

Een depressie die van het westen dichter bij kom, zorgt ervoor dat de temperatuur dit weekeinde flink omhoog gaat. Vandaag (zaterdag) kan het al tot 7 graden stijgen. Het blijft zwaar bewolkt en vanaf vanavond valt regelmatig motregen, bij een matige wind uit west tot zuidwest.

Komende nacht daalt de temperatuur niet veel: tot rond 6 graden. De wind draait rond de depressie naar zuidwest en blijft matig. Ook zondag veranderd er weinig. De depressie ligt boven ons. Er valt motregen, soms lichte regen. De temperatuur is rond 5 of 6 graden. In de loop van de dag trekt de wind aan tot vrij krachtig.

In de avond en nacht trekt de depressie verder naar het oosten en komen we weer in een noordelijke stroming, waardoor de temperatuur daalt tot rond 4 graden. Wel kan er plaatselijk wat meer regen vallen.

Maandag zal de temperatuur niet veel stijgen: tot 5 of 6 graden. Wel valt er nog wel wat motregen en zal de wind wat afnemen tot matig uit noordwest. Later op de dag breekt de bewolking. De temperatuur loopt dan al terug tot 3 of 4 graden, om in de nacht naar dinsdag verder te dalen tot rond het vriespunt.

Dinsdag kan de zon er af en toe door komen. Een winterse bui is niet uitgesloten. Met een zwakke wind kan het 3 of 4 graden worden.

❯ Website Meteo Roosendaal-West