web analytics

De Bristol Team VR1-trein loopt gesmeerd

De beide vrouwenteams van zaalvoetbalverenging Bristol Team zijn de competitie bijzonder goed begonnen. VR1 heeft nu drie wedstrijden gespeeld en staat met 3 gewonnen wedstrijden bovenaan in de Hoofdklasse 4. En het tweede team heeft beide tot nu toe gespeeelde wedstrijden in de eerste klasse 01 gewonnen.

Het eerste team lijkt de weg van het door corona zo plotseling voortijdig afgebroken seizoen te hebben voortgezet. Niet alleen zijn tot nu toe alle competitiewedstrijden gewonnen, ook bij de bekerwedstrijden loopt het goed. Het team gaat vol goede moed de volgende ronde in.

Overtuigend
Afgelopen week werd (opnieuw) tegen Bress VR1 uit Breda gespeeld in sporthal In De Roos. Bress – dat vorig jaar onder de naam Bristol Team VR2 speelde – kende men al van de eerste bekerwedstrijden. Nu pakten de Bristol-dames overtuigend de overwinning: het werd 7-2. Gezien de huidige tegenstanders is het in de competitie één van de titelkandidaten, een gevaarlijke tegenstander dus voor Bristol.

Ambities
Want de ambities van Bristol Team VR1 zijn duidelijk: nu wél kampioen proberen te worden, en opnieuw vol gaan voor de districtsbeker, die vorig jaar wel in Roosendaal terecht kwam.

Versterkingen
‘De goede resultaten zijn vooral te danken aan drie versterkingen binnen de groep. Zo zijn Senna El Messaoudi, Inge Peeters en Allisa (van Esch) den Haan toegevoegd aan de selectie. Het kunnen beschikken over Corina Luijks (nu uitkomend 1e provinciale België) scheelt natuurlijk behoorlijk bij Bristol VR1’, zeg coach Hans Lauwen.

Eerste minuten
Verder bestaat het team uit keepster Jade Massing, Wahiba Didi, Grifftih Vaissaire, Fleur Neelen, Soraya Opier en Anisah Karahan. Monica van Zundert mocht tijdens de laatste wedstrijd haar eerste minuten maken.

Huidige stand: 3 wedstrijden gespeeld, drie gewonnen ( punten), 22 doelpunten gemaakt, 6 tegen.

Foto boven: Het team Bristol VR1, dat 23 september met 7-2 van Bress VR1 won.