web analytics

Dauwtrappen rondom de Wouwse Toren (26 aug)

Op zondag 26 augustus organiseert de afdeling Nordic Walking van Thor voor de achtste maal een tocht in en rondom Wouw. Er zijn drie nieuwe routes (van 5, 10 en 15 kilometer) uitgezet in en rondom Wouw.

Alle routes zijn uitgepijld, zodat ze zowel op eigen tempo gelopen kunnen worden of met een voorloper mee in een groep. Deze achtste editie gaar richting Diefhoek, waar ook de tussenstop is. De deelnemers worden hier getrakteerd op koffie/thee met iets lekkers.

Voor de 5 kilometer deelnemers is deze tussenstop ook gelijk het einde van de wandeling. Vanaf dit punt worden ze teruggebracht naar het startpunt.
Het is een open tocht, dus iedereen is welkom, Nordicers, wandelaars of mensen die gewoon een ommetje rondom Wouw willen maken.

Kantine Ckuzona

De startlocatie voor alledrie de afstanden is (weer) bij voetbalclub Cluzona aan de Doeldreef 48-50 in Wouw. Vrijwilligers van de voetbalclub verzorgen daar ook het ontbijt. Starten is mogelijk vanaf 8.00 uur tot 9.00 uur vanuit de kantine van Cluzona. De voorlopers van alle afstanden vertrekken om 8.30 uur.
Bij terugkomst staat er een ontbijt klaar in de kantine van de voetbalclub.

Inschrijven
Inschrijven voor deze tocht is mogelijk tot uiterlijk 23 augustus via www.dauwtrappenwouw.nl, bij het VVV in Wouw en op het Thorhonk in Roosendaal.
De kosten bedragen 10 euro per persoon en dienen bij de inschrijving betaald te worden.
De startkaart kan afgehaald worden voor vertrek op zondag 26 augustus in de kantine van de voetbalclub.

Kantine Voetbalclub Cluzona
Doeldreef 48-50
4724 BL Wouw