web analytics

Dansvoorstelling in Tongerlotuin bij De Kring (22 sept)

In de Tongerlotuin bij De Kring in Roosendaal is vrijdagavond 22 september vanaf 21:00 uur als onderdeel van het weekend ‘Roosendaal Danst!’ de dansvoorstelling ‘Ten Noorden van Nergens’ van het gezelschap De Dansers te zien. De tuin is via De Kring te bereiken.

Het weekend van 22 t/m 24 september staat voor het vierde jaar in het teken van dans tijdens Roosendaal Danst! In de voorstelling ‘Ten Noorden van Nergens’ beproeven zeven mensen (dansers en muzikanten) de grenzen van hun lichaam en hun doorzettingsvermogen.

Ze proberen te ontsnappen aan het moderne leven. Hoe bevrijd je je van een ontevreden leven dat diep in je geworteld zit? In dit dansconcert komen de acrobatische danstaal van De Dansers en de rauwe muziek live muziek van La Corneille samen in de buitenlucht.

Muzikant, componist en danser Guy Corneille is overigens dit jaar genomineerd voor de Gouden Krekel voor zijn voorstelling The Basement (12+), eveneens van De Dansers. De voorstelling dingt mee naar de titel Meest indrukwekkende podiumpresentatie, een vakprijs die medio september wordt uitgereikt voor de VSCD-Jeugdtheaterjury.

Kaarten voor de voorstelling ‘Ten Noorden van Nergens’ van De Dansers in de Tongerlotuin kosten € 19,50 per stuk (inclusief consumptie) en zijn te reserveren via www.dekringroosendaal.nl of 0165 – 555 555 (ma t/m vr 09.00 – 16.30 uur).

Foto’s: Saris & Den Engelsman
dansers