web analytics

Dansatelier Roosendaal danst twee keer in De Kring (1 juni)

Op zaterdag 1 juni verzorgen de kinder- en tienergroepen van Het Dansatelier twee voorstellingen in De Kring van ‘Geheimen op zolder’, een verhaal over een groepje kinderen dat rondsnuffelt op een zolderkamer en daar een oude kist vol geheinen ontdekt. Deze voorstellingen beginnen om 13:30 en 18:30 uur. Hiervoor kosten kaarten 15,00 euro, voor kinderen t/m 12 jaar 11,50 euro. Kaartverkoop van deze voorstellingen loopt via De Kring

In het openluchttheater Vrouwenhof presenteert Dansatelier Roosendaal op zondagmiddag 26 mei de voorstelling ‘Ra!’. In deze dansvoorstelling voor jong en oud komt een variatie van verschillende dansstijlen aan bod, van klassiek ballet tot jazzmoderne en moderne dans. Het programma begint om 15:30 uur.

De voorstelling wordt verzorgd in samenwerking met balletschool Petrella Lion en Vive la Danse en duurt inclusief een pauze twee uur. De doelgroep is vanaf 4 jaar. Kaarten kosten tien euro, voor kinderen t/m 12 jaar 5 euro. Kaarten zijn te bestellen via de website van het Openluchttheater.

.

Balletschool
Het Dansatelier is een balletschool die gespecialiseerd is in kinderdans, klassiek ballet, moderne dans, moderne jazz dans en spitzen. Er is een ruim aanbod voor peuters, kleuters, kinderen, jongeren en voor volwassenen, zowel beginners als gevorderden. De leslocatie is aan de Vijfhuizenberg 48b te Roosendaal. Het Dansatelier beschikt over twee ruime balletzalen, voorzien van spiegelwand, balletvloer en barre.

❯ Website Openluchttheater Vrouwenhof
❯ Website De Kring

In de promo-video hieronder een voorproefje van Ra!, opgenomen op diverse plekken in het Vrouwenhofpark in Roosendaal.