web analytics

Damestoernooi BSC begint met warming-up

FOTO’S – Het damesvoetbaltoernooi van BSC, dat zaterdag 23 juni voor de vijfde keer plaats vindt op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal, is even na 11:00 uur begonnen met een warming-up. Daarna begonnen de teams aan hun toernooi-wedstrijden. Er was dit jaar maar één poule, omdat er maar twee teams uit een hogere klasse waren. Voor de lager spelende teams werd dat gecompenseerd: als ze tegen een van die teams moesten spelen, mochten ze een man – pardon: vrouw meer in het veld brengen.

Deelnemende teams zijn: SC Kruisland, RKVV Rimboe, Kapelle, FC Kliekje, RKSV Pancratius, DSE, BSC Dames 3, Smerdiek, KFC Horendonk (België), HSV Zuidvogels, Dosko, vv Zundert, DVO ’60, BSC Dames 1.

Voor een toernooi was het ideaal weer: droog, zonnig en niet echte warm. Omdat het thema ‘beach’ was, stonden ook enkele opblaasbadjes klaar. Als extra wedstrijd was een Sweeper opgesteld, en die zorgde voor veel lachende gezichten.

De prijsuitreiking was rond half zes. Daarna was er voor de teams die daarvoor hadden ingeschreven, een barbecue en werd de toernooidag met een feestavond afgesloten.

❯ BSC-damestoernooi: sportieve dag met véél lachen…
❯ Fotoalbum met 61 grotere foto’s op Facebook


 

 

 

 

De warming-up werd verzorgd door Sport en Slank studio
 


❯ BSC-damestoernooi: sportieve dag met véél lachen…
❯ Fotoalbum met 61 grotere foto’s op Facebook