web analytics

Dagelijks bestuur rkvv Roosendaal wil niet verder

Het dagelijks bestuur van rkvv Roosendaal, de grootste voetbalclub van Roosendaal, is vanaf vandaag (13 oktober) demissionair. Dat maakt het dagelijks bestuur bekend op de website van de club.
De reden is een motie van wantrouwen zonder formele toelichting, ondertekend door 16 van de ruim 1300 leden van de vereniging. Die is op 9 oktober ontvangen.

‘Deze motie heeft het dagelijks bestuur, bestaande uit Peter Muller (voorzitter), Peter van Loon (penningmeester) en Dirk van Loon (secretaris), als beschadigend ervaren en doen besluiten in de komende ALV (algeme leden vergadering, red) te bedanken voor de functies van respectievelijk voorzitter, penningmeester en secretaris. Hiermee komt er helaas een abrupt eind aan een aantal door het bestuur ingezette vernieuwingen”, aldus de verklaring.

“De demissionaire status houdt in dat het dagelijks bestuur nog steeds volledig bevoegd is en de lopende zaken afwikkelt. Er worden geen nieuwe beleidsbesluiten genomen. Wij vertrouwen erop dat in de komende ALV van 27 oktober minimaal 3 kandidaten beschikbaar zijn voor het vervullen van de functies voorzitter, penningmeester en secretaris.
Het dagelijks bestuur.”

verklaring