web analytics

Dag van de logistiek in Roosendaal (9 sept)

Op zaterdag 9 september is van 11:00 – 16:00 uur de Dag van de Logistiek in Roosendaal. Plaats van handeling is het terrein van Bluekens Truck en Bus aan de Gewenten 51 in Roosendaal. Daar is van alles te doen wat met logistiek te maken heeft.

De dag wordt georganiseerd door het Logistiek Platform Roosendaal, met ondersteuning vanuit de gemeente. Vele tientallen bedrijven en organisaties werken er aan mee, van transportbedrijven (als Jan de Rijk Logistiek, Heeren Transport en Vos Logistocs) tot uitzendbureau (Randstad), het Werkgevers Servicepunt West-Brabant, opleidingen (Markiezaat College, rijscholen) en gemeente Roosendaal.

Transport en logistiek is een belangrijke sector in de regio West-Brabant. Een sector die nu en in de toekomst genoeg mogelijkheden voor werk biedt. Veel mensen denken bij transport en logistiek alleen aan vrachtwagens en vervoer over de weg, maar transport en logistiek is veel breder en veelzijdiger dan dat.

Bezoekers vinden volop inlichtingen over werk in deze branche, er zijn verscheidene demonstraties en er kunnen zelf dingen worden uitgeprobeerd. Zo is er onder andere een banenmarkt, een kantel simulator, vrachtwagenrijden en heftruckrjden.
Ook voor kinderen zijn er activiteiten, waaronder een luchtkussen.

❯ Website Dag van de Logistiek Roosendaal

dag logistiek