web analytics

Dader overval tankstation Vijfhuizenberg nog niet opgepakt

De politie had woensdagmorgen 10 februari rond half elf de dader van een overval op het tankstation aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal nog niet gevonden. Die overval was dinsdag 9 februari rond kwart voor twaalf. De politie hoopt nu dat eventuele getuigen zich melden.

De dader ging er volgens de politie met ‘de buit’ vandoor. Er raakte niemand gewond. De politie is direct een onderzoek gestart en zoekt getuigen van de overval.

De dader, een man van ongeveer 20 jaar oud, kwam rond 11.45 uur het tankstation binnen en eiste geld van de medewerkster. Die gaf hem geld, waarna de man de shop verliet. Hij ging er op de fiets vandoor richting de E-bergen. De dader droeg een donkere broek, een donkere jas en had een capuchon op. Hij had een blauwe AH-tas bij zich.

De politie is direct met meerdere eenheden naar de dader op zoek gegaan maar heeft hem niet meer aangetroffen. Ook is hulp van burgers gevraagd via een Burgernetoproep. Er zijn camerabeelden die worden uitgekeken. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden.

‘U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Ook als u camerabeelden heeft, neem dan contact met ons op’, aldus de politie.