web analytics

Cultuurcluster Roosendaal en Nishant Bhola World of Dance werken samen

Cultuurcluster Roosendaal (De Kring, Erfgoedcentrum Tongerlohuys en Cultuurcompaan) en de Stichting Nishant Bhola World of Dance (NBWOD) gaan een vierjarige alliantieovereenkomst aan. De partners hebben de overtuiging dat de wederzijdse samenwerking – met als invalshoek dans – een toegevoegde waarde heeft voor het gezamenlijke en bredere culturele (dans)aanbod in Roosendaal.

Met het oog daarop heeft de Stichting Nishant Bhola zich op 11 mei van dit jaar als professioneel dansgezelschap in Roosendaal gepresenteerd. De Stichting participeert inmiddels in lokale activiteiten van CultuurCompaan, organiseert in samenwerking met lokale dansscholen activiteiten in het publieke domein (One Billion Rising), verzorgt (professionele) dans tijdens festival Roosendaal Danst! en is actief betrokken bij de ontwikkelingen van Cultuurnetwerk Roosendaal.

De ondertekening van de alliantieovereenkomst heeft plaatsgevonden op 14 september in Theater De Kring in Roosendaal. Foto boven: Jan-Hein Sloesen en Joep Hamacher voorzitter van het bestuur van de Stichting Nishant Bhola World of Dance tekenen de overeenkomst.