web analytics

Culinaire biertocht door de binnenstad van Roosendaal op 29 oktober

Vijf Roosendaalse horecaondernemers organiseren op zondag 29 oktober een culinaire biertocht door de binnenstad van Roosendaal. De vijf cafés liggen op loopafstand van elkaar, zodat de deelnemers eenvoudig van café naar café kunnen wandelen.

Deelnemers kunnen een deelnamekaart bij één van de deelnemende cafés kopen voor € 25,- per stuk. Op de deelnamekaart komt aan de ene kant de kaart de binnenstad van Roosendaal te staan met de te wandelen route en aan de andere kant de logo’s van de vijf cafés in de te wandelen volgorde. Er wordt gestart met de te lopen route in het café waar de deelnamekaart is gekocht.

De deelnemende cafés serveren een klein gerechtje met een bijpassend bier in een proefglas (15 cl.) dat door het biergilde uit Roosendaal deze dag beschikbaar wordt gesteld.
De culinaire biertocht start om 14.30 uur en eindigt omstreeks 19:00 uur, zodat de deelnemers plusminus 45 minuten in elk café kunnen genieten van het geserveerde gerechtje met drankje zodat men ongeveer 15 minuten overhoudt om naar het volgende café te wandelen.

Het is voor de cafés een uitgelezen mogelijkheid om het eigen café te presenteren aan (vaste) klanten van andere cafés. Mochten de beschikbare kaarten in een café zijn uitverkocht, dan kan men altijd proberen bij één van de andere cafés, of bij de plaatselijke VVV aan de Markt.

De deelnemende cafés zijn:
de Sjoes, Markt 16
Het Wapen van Roosendaal, Markt 9
De Drie Weesgegroetjes, Molenstraat 42
Café Jaxx, Molenstraat 60
De Moriaan, Tongerloplein 9