web analytics

Coronavirus: On Stage gaat NIET door

Het VMBO-Beroepenfeest On Stage, dat op donderdag 12 maart in het Da Vinci College in Roosendaal zou worden gehouden, gaat NIET door in verband met de situatie en de adviezen rondom het Corona-virus. Ook de Doe-dag van 31 maart is geschrapt.

‘We vinden het heel jammer voor de leerlingen, mentoren, beroepsbeoefenaren, matchmakers en iedereen die al hard heeft gewerkt ter voorbereiding van het Beroepenfeest en Doe Dag. Maar dit is overmacht en niets aan te doen. Uw gezondheid en welbevinden staan uiteraard voorop! Maar niet alleen de gezondheid van de direct betrokkenen/aanwezigen maar vooral de gezondheid van de naasten van de direct betrokkenen/aanwezigen vinden wij als organisatie belangrijk! We moeten er niet aan denken dat een opa/vader of oma/moeder doodziek wordt van een leerling of beroepsbeoefenaar die bij Roosendaal On Stage is geweest. Het gaat ook om de omgeving van onze deelnemers en leerlingen’, aldus de organisatie.

Roosendaal On Stage was opgezet voor de VMBO-leerlingen van: het Da Vinci College Roosendaal, Norbertus Gertrudis MAVO/Gertrudiscollege Roosendaal, Jan Tinbergen College Roosendaal en Prinsentuin Oudenbosch.

De organisatie hoopt dat er volgend jaar weer een On Stage-evenement kan worden opgezet.