web analytics

Corona-proof programma voor Mastepinnelaand

In het carnavalsseizoen van 2021 organiseert stichting Kindercarnaval de Mastepinne een aantal feestelijke coronaproof-activiteiten voor de inwoners van Wouwse Plantage. Het programma bestaat dit jaar uit een doe-het-zelf-tocht, een online-lunch met andere mensen en een versierwedstrijd. Iedereen uit Mastepinnelaand is van harte welkom om zich aan te melden via de website.

Mastepinnekestocht
Van zaterdag 30 januari tot en met zondag 7 februari kunnen gezinnen uit Mastepinnelaand, zoalsd Wouwse Plantage in carnavalstijd heet, de ‘Doe Het Zelf Mastepinnekestocht’ gaan lopen. In het dorp hangt bij verschillende huizen een Mastepin met een quizvraag. Op www.mastepinnelaand.nl is een kaart te downloaden waarop alle Mastepinnen staan aangegeven. Met de goede antwoorden kunnen kinderen een elfletterig woord samenstellen en een kleinigheidje winnen. Verkleed met het gezin op pad is aanbevolen.

Pinse Thuislunch
Op zondag 31 januari om 12.00 verzorgt de stichting in samenwerking met restaurant Kwizien de Pinse Thuislunch. De lunch wordt op dezelfde dag tussen 11.00 en 12.00 uur thuisbezorgd bij elke deelnemer in Wouwse Plantage. Geinteresseerden kunnen lunchpakketten bestellen via www.mastepinnelaand.nl/winkel/. Een lunch voor volwassenen kost €8,50 en een kids box kost €6,50. Via een livestream eet het protocol van Mastepinnelaand mee met iederee

Mooiste huis
De inwoners van Wouwse Plantage maken op zaterdag 6 februari kans op carnavaleske prijzen bij ludieke wedstrijd ‘Het mooiste huis van Mastepinnelaand’. De stichting jureert op deze dag huizen die versierd zijn met bijvoorbeeld vlaggen, gevelplaten, slingers of ballonnen. Aanmelden voor deze wedstrijd is niet nodig. De drie mooist versierde huizen worden beloond met een uniek Mastepinne-pakket.