web analytics

Corona: Politie Roosendaal opent virtueel bureau op Facebook

De politie Roosendaal heeft nu ook een virtueel bureau geopend. Dat is te vinden op de Facebookpagina van de Politie Roosendaal. Het is een extra service in deze corona-periode. Onder een ‘dagelijks bericht’ kunnen mensen van alles vragen en opmerken. Via een persoonlijk bericht kunnen ook meldingen en aangiften worden gedaan. De politie belt dan terug.

De politie wijst er wel moet gereageerd op het Facebook-politiebureau van die dag. Zo staat er boven het bericht voor zondag 29 maart duidelijk ‘Virtueel Politiebureau Roosendaal, geopend zondag 29-03-2020’.

Op straat en in bureau
‘U blijft natuurlijk welkom in ons echte politiebureau, wij blijven op straat werken en bereikbaar via 112 en 0900-8844. Dit is een extra service tijdens de coronacrisis om onze wijkbewoners goede politiezorg te blijven bieden’, zo licht de politie toe.

Van alles
‘U mag ons voor van alles benaderen, heb je vragen over het politiewerk voor een schoolopdracht of heeft u last van een bepaalde verkeerssituatie in de stad, laat het ons weten. Wij staan graag voor u klaar en samen houden we Roosendaal e.o. veilig!’, aldus de politie.

❯ Het virtuele politiebureau Roosendaal is HIER te vinden