web analytics

Corona: in Bravis nu 22 patiënten, 3 op de IC (21 maart)

De afgelopen 24 uur vond in het Bravis ziekenhuis een behoorlijke toestroom aan coronapatiënten plaats. Momenteel verblijven in het Bravis ziekenhuis 22 patiënten die positief zijn getest zijn op het coronavirus, waarvan 11 nieuwe patiënten. Op de IC liggen 3 bewezen coronapatiënten. Dat heeft Bravis zaterdag 21 maart bekend gemaakt.

‘Op dit moment zijn er nog voldoende bedden en medewerkers om het aantal besmette patiënten goed te kunnen verzorgen. Het aantal materialen wordt steeds nijpender. Samen met de andere ziekenhuizen in de regio wordt gezocht naar een oplossing’, meldt Bravis daarb ij.

Hart onder de riem
Sinds vrijdagavond is er de mogelijkheid om de medewerkers van het Bravis ziekenhuis een hart onder de riem te steken. Op beide Bravis-locaties hangt hiervoor een grote poster. Daarnaast is een speciale internetpagina gemaakt om deze berichten met iedereen te delen. ; Het initiatief wordt massaal omarmd. Zaterdagmorgen waren al vijftig lieve berichten en complimenten gepost, waarvoor onze hartelijke dank’, zo reageert Bravis.

Berichten zijn te zien, en een bericht achterlaten, kan ❯ HIER

❯ Laatste Corona-berichten op deze site