web analytics

Corona: Diagnovum houdt alleen centraal gelegen prikposten open

In verband met het coronavirus houdt Diagnovum in Roosendaal (en omgeving) alleen op centraal gelegen plekken prikposten open. In Roosendaal wordt tijdelijk alleen geprikt op de polikliniek van Bravis ziekenhuis, Wijkcentrum ’t Dijksteeke en in de Westrand bij Fysio Westrand aan het Lucasplein. ‘Alle prikposten die niet in het overzicht staan op onze website, zijn tijdelijk gesloten’, benadrukt Diagnovum.

Indien de locaties in het overzicht voor betrokkenen geen mogelijkheid bieden, kunnen zij contact opnemen met hun zorgverlener (zoals huisarts, trombosedienst, specialist), meldt Diagnovum nog. ‘Op enkele prikposten kan men, binnen de aangegeven tijd, ook terecht als er klachten zijn op het gebied van neusverkoudheid, niezen, hoesten en/of keelpijn’.

Voorzorgmaatregelen
‘Uiteraard passen wij zorgvuldige en goede handhygiëne toe en geven wij u geen hand. De medewerkers van Diagnovum dragen, in aanvulling op de richtlijnen van het RIVM, wanneer zij bij u thuis bloed afnemen en wanneer zij werken op de prikpost voor mensen met verkoudheidsklachten, een beschermingskap en handschoenen. Patiënten bij wie (verdenking van) besmetting met het coronavirus is vastgesteld, worden door Diagnovum medewerkers thuis geprikt met aanvullend een jasschort.

Voor vragen, zorgen of klachten, kunnen patiënten contact opnemen met Klantcontact Centrum via 088-007 5400.

❯ Tijdelijke locaties prikposten Diagnovum

Tijdelijke regeling prikposten vanaf 25 maart 2020. Leest u dit bericht later, kijk dan voor de actuele stand op de webste van Diagnovum