web analytics

Coppens Uitvaartzorg trots op keurmerk nabestaanden

Coppens Uitvaartzorg uit Roosendaal, met rouwcentra in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel en Etten-Leur, heeft met trots het logo van de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart geplaatst op zijn website. ‘Dat keurmerk wordt niet beoordeeld door een extern bureau, maar de beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie we een uitvaart hebben mogen verzorgen”, meldt Coppens Uitvaartzorg.

‘Bij dit keurmerk draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. De uitvaartonderneming is altijd een kleinschalige lokale onderneming, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Een uitvaart wordt op maat samengesteld en de nabestaanden beslissen alles zelf’.

Uiterlijk de volgende dag volgt er een transparante begroting en er wordt alleen betaald voor diensten die daadwerkelijk worden afgenomen. Uitgangspunt is dat een uitvaart niet direct in één gesprek geregeld hoeft te worden maar dat er dagelijks contactmomenten zijn om de uitvaart vorm te geven. Alle tijd die nodig is wordt hieraan besteed. Belangrijk is ook dat er altijd één aanspreekpunt is.

‘De uitvaartverzorger, die de uitvaart bespreekt, is ook degene die de uitvaart zal begeleiden’.

❯ Website Coppens Uitvaartzorg
❯ Website Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie