web analytics

Complex van 29 huurappartementen aan Burgerhoutsestraat

Op de hoek van de Burgerhoutsestraat – Strausslaan in Roosendaal wordt momenteel gebouwd aan een complex van 29 huurappartementen. Dat gebeurt op de plek waar tot voor kort Zalen Burgerhout stond. Het plan wordt gerealiseerd door De Coninck Vastgoed. De bedoeling is dat de woningen 1 november van dit jaar worden opgeleverd.

Van de 29 appartementen komen er 12 op de begane grond, 12 op de eerste verdieping en 5 op de tweede verdieping. Er worden er 24 uitgerust met 1 slaapkamer, en 5 met twee slaapkamers.

Instapklaar
Volgens de website van de ontwikkelaar worden de appartementen instapklaar opgeleverd. De moderne keukens zijn voorzien van koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, rvs afzuigkap en oven. De geheel betegelde badkamers worden uitgerust met een moderne douchecabine, hangtoilet en wastafel met spiegel en aansluiting voor de wasmachine/droger. De meeste appartementen beschikken over een separate toiletruimte.

Rolgordijnen
De wanden en plafonds worden voorzien van wit spuitwerk, de vloeren worden afgewerkt met duurzame PVC stroken en plinten. Ook raambekleding is aanwezig, de rolgordijnen zijn zowel verduisterend als zonwerend.

Warmtepompen
Luchtwarmtepompen en zonnepanelen waarmee deze wonigen zijn uitgerust zorgen voor een laag energieverbruik. De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. ‘En de woningen beschikken bijna allemaal over een buitenruimte, patio of balkon’, aldus de website.

Huurprijzen
De huurprijzen variëren tussen de 720 en 825 euro per maand, exclusief servicekosten (10 euro per maand) en stofferingskosten (40 euro per maand). Bij het complex is een gezamenlijke fietsenstalling. Voor een parkeerplaats op het terrein wordt 30 euro per maand gevraagd, voor een garage 80 euro per maand.

Op 13 januari was ongeveer de helft van de appartementen verhuurd of in optie.

Illustratie boven: Website De Coninck Vastgoed

❯ Website De Coninck Vastgoed, Burgerhoutsestraat

De stand van zaken op maandag 13 januari: de fundering/vloer ligt er,de opbouw kan beginnen…