web analytics

Cluzona speelsters nemen springend afscheid van coach/trainer

De speelsters van Cluzona MO15 uit Wouw hebben het seizoen springend afgesloten en afscheid genomen van trainer/coach Jos van Loon, zo laten ze op Facebook en Instagram zien. Volgend seizoen gaan de meiden als MO17 spelen.

De meiden van MO15 van Cluzona werden (ongeslagen) kampioen van de najaarscompetitie 2e klasse 02, en begonnen in de voorjaarscompetitie na promotie aan een nieuw avontuur in de eerste klasse. Helaas was dat voor korte duur, want corona kwam ertussen.

Vrouwenteam
Een week eerder was de laatste training van de speelsters van VR1. ‘Helaas hebben we er niet alles uit kunnen halen wat erin zat, maar volgend seizoen zijn we terug, met nog meer ‘doelpuntjes’, feestjes en gezelligheid’, zo beloven ze zichzelf en hun supporters. Ze gaan dan het tweede jaar in. De jonge garde uit MO19 meldde zich vorig jaar als vrouwenteam.

Dit Cluzona VR1 speelde het afgelopen seizoen, dat door corona zo abrupt ten einde kwam, in de 5e klasse 852, waarin het onder andere Roosendaal VR2, FC Moerstraten VR1 (Moerstraten) en BSC VR2 (Roosendaal) tegenkwam. De indeling voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend.